Οι Γραφές του Αύριο

…γιατί το Σήμερα πέρασε και το Χθες δεν ήρθε ακόμη

Οι ΛΑΘΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ στα Γιάννενα

Posted by Alecos Papadopoulos στο 19 Νοεμβρίου, 2008

Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου (2008), στις 7:00 μμ, oι ΛΑΘΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ θα παρουσιαστούν στα Γιάννενα, στο Βιβλοπωλείο της Οδού Αβέρωφ (47). Πληροφορίες, 26510-33242, Σπύρος Σκαμνέλος. Ο Δημήτρης Σπυρίδωνος παρουσιάζει, ο Αλέκος Παπαδόπουλος διαβάζει αποσπάσματα από το βιβλίο, και ακολούθως, διαβάζει αποσπάσματα από το βιβλίο (προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού). Στην εκδήλωση θα διανεμηθεί ανέκδοτο διήγημα με θέμα την Απελευθέρωση των Ιωαννίνων – 21η Φεβρουαρίου 2113 μΧ , που ανήκει στον κύκλο των Τεχνοτεκτόνων.

Ένα Σχόλιο προς “Οι ΛΑΘΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ στα Γιάννενα”

 1. Ήμουν εκεί φυσικά.
  Κι όλα ήταν ωραία για μένα. Η ατμόσφαιρα, η παρουσίαση, η κουβέντα μετά. Όλα ήταν ωραία για μένα, που είχα ήδη διαβάσει το βιβλίο 3 φορές. Μία ως καλή γνωριμία με το είδος, μιά δεύτερη για σημειώσεις, μιά τρίτη γιατί μού άρεσε…

  Μετά την παρουσίαση το διάβασα και μιά τέταρτη φορά.
  «Είθισται» οι επίγονοι να παίρνουν διηγήματα/μυθιστορήματα προγόνων και να γράφουν θεατρικά έργα ή σενάρια κινηματογράφου.
  Εγώ το διάβασα για 4η φορά για να ξεχωρίσω κάποια κομμάτια και στη βάση τους να κάνω ένα, σπονδυλωτό μάλλον, θεατρικό έργο.
  Το ότι είμαι πατέρας του Αλέκου, γεγονός που ανατρέπει το παραπάνω «είθισται», μην το διαδώσετε δώθε-κείθε, καλλίτερα να μείνει μυστικό…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: