Οι Γραφές του Αύριο

…γιατί το Σήμερα πέρασε και το Χθες δεν ήρθε ακόμη

ΛΑΘΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Οι ΛΑΘΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ βρίσκονται από τις 8 Μαίου 2008 κάπου εκεί έξω. Αναζητήστε τις. Εφαρμόστε τις.

Διαβάστε τι έχει να πει το βιβλίο για τον εαυτό του και τον συγγραφέα του, και μετά δείτε πού και πότε μπορείτε να συναντηθείτε με το χέρι του εξωφύλλου, αλλά και ποιοι και πότε έχουν γράψει τι γι αυτό (το βιβλίο, όχι το χέρι):

Μέχρι πού μπορούν να φτάσουν τα μέτρα ασφαλείας στις αεροπορικές πτήσεις; Πώς μπορεί να επηρεάσει ο υπερπληθυσμός την κληρονομιά που ένας σύζυγος αφήνει στη χήρα του; Τι άλλο θα μπορούμε να κάνουμε μέσω Internet; Ποιο θα είναι το τίμημα για να ταξιδέψουμε στο Διάστημα; Φαντάζεστε μια θεοκρατία του Ζωδιακού Κύκλου; Μήπως η βαρύτητα είναι νόμος του κράτους και όχι της φυσικής;

Σε αυτά και σε πολλά άλλα ερωτήματα, ο Αλέκος Παπαδόπουλος δίνει αναπάντεχες απαντήσεις μέσα από δεκαέξι διηγήματα, με γλώσσα πότε καταιγιστική, πότε στοχαστική, άλλοτε ανατρεπτική, κάποτε χιουμοριστική… ένα λογοτεχνικό εγχειρίδιο με Λάθος Οδηγίες για τον αιώνα που άρχισε, αλλά και για τις χιλιετίες της ανθρώπινης φύσης… και όχι μόνο της ανθρώπινης.

Περιεχόμενα
ΔΕΛΤΙΟ ΘΥΕΛΛΗΣ
Απασφάλιση
Πρώιμη Χήρα
Πράγματα να Κάνω Χθες
Έφεση Αμαρτιών
Καινή Σπορά
Διαφημίσεις: στον αστερισμό του καρκίνου
ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ
Ένα Μικρό Αντάλλαγμα
Αβραμελίνη
Ανέπαφες Αξίες
Υπογείωση
Διαφημίσεις: καρκινικός κώδικας
ΘΕΟΙ & ΔΑΙΜΟΝΕΣ
Horrorscope
Όλοι οι Σωτήρες της Γης
Ο Φλοίσβος των Άστρων
Διαφημίσεις: καρκινοβασίες
ΟΡΦΑΝΑ & ΓΕΙΤΟΝΕΣ
Λάθος Οδηγίες
Νομοσχέδια για τη Βαρύτητα
Cyrano de Spaceark
Οι Πύλες της Σιωπής

11η Δύναμη του Δύο: Ημερίδα αρχαιογραφίας, με ανακοίνωση για το άρτι ανακαλυφθέν «Λάθος Οδηγίες», βιβλίο της 1ης δεκαετίας του 21ου αιώνα (παλαιό σύστημα μέτρησης χρόνου).

8 Aπριλίου 2009: Οι ΛΑΘΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ παρουσιάζονται στο καφέ-βιβλιοπωλείο ΕΝΑΣΤΡΟΝ Σόλωνος 101, 19:00. Για το βιβλίο μιλά ο Γιάννης Χατζηχρήστος, Μαθηματικός &  Σύμβουλος Μονάδων Υγείας.

12 Μαρτίου 2009: Ο Δημήτρης Φύσσας παρουσιάζει  τις ΛΑΘΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ στο εβδομαδιαίο free press Αthens Voice

27 Ιανουαρίου 2009: Ο Μάκης Πανώριος παρουσιάζει τις ΛΑΘΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ στην εφ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

17 Δεκέμβριου 2008: Ο Νίκος Αλμπανόπουλος κάνει ρεπορτάζ από την παρουσίαση στα Γιάννενα και παίρνει συνέντευξη από τον συγγραφέα, στην τοπική εφημερίδα ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ.

12 Δεκέμβριου 2008, 19:00: Παρουσίαση του βιβλίου στα Γιάννενα, στο Βιβλιοπωλείο της Οδού Αβέρωφ (47). Ο  Δημήτρης Σπυρίδωνος παρουσιάζει, ο Αλέκος Παπαδόπουλος διαβάζει αποσπάσματα.

18 Οκτωβρίου 2008, 21:00: Οι ΛΑΘΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ παρουσιάζονται στην Ερμούπολη, Σύρος, παρουσία του συγγραφέα, στο Boheme Del Mar. O Βαγγέλης Ευαγγελίου ενοποιεί αποσπάσματα του βιβλίου σε ενιαίο κείμενο, η Μαρία Ντίνου μιλά για τις εντυπώσεις της από τις ΛΑΘΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ.

5 Οκτωβρίου 2008: Η Ευθυμία Δεσποτάκη παρουσιάζει τις ΛΑΘΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ στο blog της.

13 Σεπτεμβρίου 2008: O Θανάσης Μάργαρης παρουσιάζει τις ΛΑΘΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ στην εφ. Ημερήσιος Κήρυκας της Λάρισας. Επανέρχεται δε στο τ. 65 (Χειμώνας 2008) του λογοτεχνικού περιοδικού «Γραφή».

22 Ιουνίου 2008 : Ο Παναγιώτης Κούστας παρουσιάζει στο προσωπικό του blog τις ΛΑΘΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ.

16 Ιουνίου 2008 : Στο forum  sff.gr, o Mιχάλης Μανωλιός πρωτο-παρουσιάζει τις ΛΑΘΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ , προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις.

1 Ιουνίου 2008, 20:00 : Στο ΦΑΕΙΝΟΝ (Καλλιδρομίου & Μαυρομιχάλη, Αθήνα), o Παναγιώτης Κούστας (δύο links), διαβάζει τον «Φλοίσβο των Άστρων» από τις ΛΑΘΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ, και ο Αλέκος Παπαδόπουλος ακούει όλα όσα έχετε να πείτε για το διήγημα και το βιβλίο.

28 Μαίου 2008: Το περιοδικό «9» τ. 407, δημοσιεύει παρουσίαση για τις ΛΑΘΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ.

11 Mαίου 2008, 20:00: Έκθεση Βιβλίου στην Αθήνα, πεζόδρομος Διονυσίου Αεροπαγίτου, περίπτερο αρ. 20 των εκδόσεων Τρίτων, ο Αλέκος Παπαδόπουλος υπογράφει αυτά που γράφει.

Ένα Σχόλιο προς “ΛΑΘΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ”

  1. […] Λάθος οδηγίες του Αλέκου Παπαδόπουλου […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: