Οι Γραφές του Αύριο

…γιατί το Σήμερα πέρασε και το Χθες δεν ήρθε ακόμη

The Deloader Saga

Τον τελευταίο καιρό, βλέπω ότι γυρνώ όλο και συχνότερα στο παρελθόν, προσπαθώντας να εκβιάσω την εμφάνιση του Χθες. Αποφάσισα λοιπόν να γράψω μια ιστορία για τον κόσμο μέσα στον οποίο ζούσαν τα λογισμικά υπολογιστών πριν αποκτήσουν φυλετική συνείδηση, και διεκδικήσουν μια θέση και στη δική μας πραγματικότητα.

Αυτόν τον κόσμο, ακόμη και σήμερα, τόσες Δυνάμεις του Δύο μετά την Ψηφιότητα, οι άνθρωποι τον γνωρίζουν ελάχιστα. Και για να περιγράψεις έναν άγνωστο κόσμο, χρειάζεσαι μια νέα γλώσσα. Το δεύτερο καλύτερο σενάριο είναι να χρησιμοποιήσεις μια γλώσσα που ξέρεις τόσο όσο χρειάζεται για να μπορείς να την κακοποιήσεις.

Γι αυτό και θα γράφω αυτή την ιστορία κατευθείαν στα αγγλικά, για να μπορώ να πειραματισθώ χωρίς ψυχολογικά εμπόδια και πολιτισμικές αγκυλώσεις. Η Αγγλική Γλώσσα, Ψηφιακό Πρόσωπο πια βάσει των Διεθνών Συνθηκών περί Ψηφιακών Οντοτήτων, έχει ήδη υποβάλλει τις σχετικές μηνύσεις με την κατηγορία της προσβολής προσωπικότητας, αλλά θα το παλέψω -οι δικηγόροι μού λένε ότι  υπάρχουν κάποια νομικά παράθυρα στις συνθήκες με τους Ψηφιακούς, ειδικά όταν μιλάμε για Οντότητες που πριν την Ψηφιότητα ήταν εργαλεία έκφρασης των ανθρώπων… μα μήπως όλα τα λογισμικά τέτοια δεν ήταν;

To The Deloader Saga γράφεται και δημοσιεύεται σταδιακά. Είναι ένα ιστορικό μυθιστόρημα γραμμένο σαν μπλογκ, ή, για να χρησιμοποιήσω την ορολογία πριν τις Δυνάμεις του Δύο, σαν «ημερολόγιο», όπως το έλεγαν τότε.

Ελπίζω να βοηθήσω τους αναγνώστες να καταλάβουν πώς φτάσαμε εδώ που φτάσαμε…αλλά και να προλάβω να τελειώσω την ιστορία, πριν η Ψηφιότητα κάνει το νευρικό μου σύστημα αλγόριθμο, και τις κλειδώσεις μου τζιφάκι.

ENTER

SEARCH #1

SEARCH #2

NEGOTIATION #1

SEARCH #3

SCROLL #1

SCROLL #2

SCROLL #3

NEGOTIATION #2

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: